Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 aprilie 2012

Alphaville - Biografie & Videoclipuri

    Alphaville a luat naştere la începutul anului 1982, când Marian Gold si Bernhard Lloyd s-au întâlnit în proiectul „Nelson Comunity". La început formaţia purta numele "Forever Young" . Câteva luni mai târziu li s-a alaturat Frank Mertens. Împreună au scris piesa "Forever Young" şi au înregistrat primul lor demo cu acelaşi nume.
În 1984, şi-au schimbat numele în Alphaville şi au lansat single-ul de debut "Big In Japan", pe care Gold îl scrisese în 1979 dupa ce a ascultat formaţia lui Holly Johnson, "Big in Japan". În toamna aceluiaşi an, au lansat şi primul lor album "Forever Young" .
În ciuda succesului pe care l-au avut , Frank Mertens a părăsit trupa în acel an şi a fost înlocuit în ianuarie 1985 de Rickz Echolette.
"Big in Japan" a dominat topurile din Germania, Grecia, Elveţia, Suedia, Venezuela dar şi din Statele Unite.
Următoarele două single-uri "Sounds Like a Melody" şi "Forever Young" au avut de asemenea success în Europa ajungând pe primele poziţii în topuri.


În 1986 a fost lansat cel de-al doilea album al formatiei, "Afternoons in Utopia" , după care a fost lansat single-ul "Dance With Me" . LP-ul a fost urmat în 1989 de "The Brathtaking Blue", având piese precum "Romeo" şi „Mysteries of Love".
Următorul album, "Prostitute" a fost lansat în 1994.
După plecarea lui Ricky Echolette în 1996, au urmat albumele "Salvation"(1997) şi "Stark Naked and Absolutely Live" (2000) .
În 2001 au lansat DVD-ul "Little America" , având în prim plan două concerte din Salt Lake City .
După lansarea albumului "CrazyShow" din 2003, Bernhard Lloyd a părăsit şi el formaţia.
În prezent membrii trupei Alphaville sunt Marian Gold (solist), Martin Lister(clape), David Goodes (chitară) şi Pierson Grange (tobe) .
Europa FM, Kompas Events şi Asociaţia Culturală Teocta lansează un nou concept-serie: "Back To 80's", prin care vor sa readucă în atenţia publicului hiturile anilor '80.
Primele formaţii invitate să concerteze în cadrul acestui proiect sunt Alphaville şi Bad Boys Blue.
Discografie:
1984: Forever Young
1986: Afternoons in Utopia
1989: The Breathtaking Blue
1994: Prostitute
1997: Salvation
1999: Dreamscapes
2000: Stark Naked and Absolutely Live
2001: Forever Pop





Triond - serviciu de publicare


Ce este Triond? http://www.triond.com/users/Predators

Triond este un serviciu complet de publicare, care permite utilizatorilor să publice uşor conţinut de calitate de orice tip, în orice format media. Noi publica munca pe o reţea de site-uri de nisa, astfel încât să ajungă la un public mai larg, a obţine recunoaşterea mai mult şi de a câştiga mai multe venituri.

Este Triond pentru tine? http://www.triond.com/users/Predators

Fie că sunteţi un scriitor nou entuziast, un freelancer condimentate, sau doar cineva care vrea să împărtăşească ideile, Triond este pentru tine.
Devenind un utilizator Triond este gratuit şi vă permite să:
  • Împărtăşi cunoştinţele dumneavoastră, idei, opinii şi lucrarea originală, cu o audienţă globală
  • Creşterea de spectatori de conţinut original publicat
  • Dobândi o recunoaştere mai largă pentru creatiile tale
  • Primiţi feedback-ul şi perspective de la o comunitate de scriitori colegi
  • A construi un portofoliu de conţinut
  • Câştigaţi venituri din conţinutul publicat

De ce Triond ? http://www.triond.com/users/Predators

Publicarea cu noi, vă permite să se concentreze pe creativitatea şi de exprimare, în calitate de profesionişti noastre de grija de toate dificultăţile tehnice, de marketing, operaţional şi financiar. Combinand cunostintele si creativitatea cu experienta de publicare nostru va genera o mai mare de cititori, o recunoaştere mai largă, şi venituri mai mari.
Ca utilizator Triond, te:
  • Ajutorul de profesionişti cu cunoştinţe şi de tehnologie pentru a distribui conţinut de calitate de orice tip şi pentru a maximiza său potenţial generatoare de venituri
  • O comunitate globală de distracţie şi de utilizatorii care oferă reciproc sprijin, inteligenţă, şi perspective
  • Un centru de ajutor extins de îndrumare şi sfaturi pentru succes

Cine suntem noi? http://www.triond.com/users/Predators

 este un serviciu de Stanza Ltd., o companie privata cu sediul in Tel Aviv.

Ea este cea mai frumoasă femeie din lume în 2012!

Ea este cea mai frumoasă femeie din lume în 2012! Are 30 de ani, este căsătorită cu rapper-ul Jay-Z şi a născut la începutul acestui an o fetiţă pe nume Blue Ivy Carter. Este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, iar revista People a numit-o ieri şi Cea mai frumoasă femeie din lume în 2012.
Este vorba de Beyoncé Knowles, care a ţinut să menţioneze că, pentru ea, maternitatea a însemnat o redescoperire a frumuseţii sale, dar şi a vieţii: „Mă simt mai frumoasă acum decât m-am simţit vreodată şi asta pentru că am adus pe lume un copil. Nu am mai simţit niciodată o asemenea legătură puternică ori senzaţia că am într-adevăr un asemenea scop important pe acest pământ”, a declarat ea pentru revistă.
Beyoncé a magnetizat atenţia presei de când şi-a anunţat, în cadrul galei MTV Video Music Awards 2011, sarcina, şi a uimit apoi tabloidele cu forma fizică de invidiat pe care a afişat-o la doar câteva luni de la naştere, pe când se afla în vacanţă pe insula tropicală St. Barts, cu familia.
Artista, cântăreaţă şi actriţă deopotrivă (rolul din Dreamgirls, din 2007, i-a adus o nominalizare la premiile Globul de Aur, pentru interpretare), se pregăteşte acum pentru primul său concert după sarcină, pe care îl va susţine în Atlantic City, New Jersey. În privinţa carierei cinematografice, ea urmează să joace în musicalul One Hit Wonders, alături de Gwyneth Paltrow,Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.
Printre deţinătoarele anterioare ale titlului revistei People de Cea mai frumoasă femeie din lume se află, Jennifer Lopez (2011), Julia Roberts(2010 ), Angelina JolieJennifer AnistonNicole Kidman şi Michelle Pfeiffer.
Iată şi restul numelor din topul 10 al celor mai frumoase femei ale acestui an, după Beyoncé: Sofia Vergara, Charlize TheronLily CollinsMadeleine StoweChristina HendricksMichelle WilliamsPaula Patton, Miranda Lambert şi Kate Middleton.

7 actori cu mintea brici

   "Frumoasă şi cam proastă", spunea un cântec, iar de cele mai multe ori marile nume de la Hollywood se cam potrivesc descrierii. Cu toate acestea fizicul şi sensibilităţile unui actor sunt însoţite adesea de un intelect pe măsură. Cu ajutorul celor de la revista Time, ţi-i prezentăm pe actorii care au avut parte de succes ori în lumea academică, ori în cea ştiinţifică şi nu doar pe micul sau marele ecran.
m

Dolph Lundgren
L-ai văzut în multe filme de acţiune (Rocky IV, Soldatul universal şi, mai recent, The Expendables), dar Dolph Lundgren se poate lăuda cu mai mult decât un fizic impresionant. A devenit inginer chimist în Suedia şi şi-a luat masteratul la Sidney. Aici a obţinut o bursă Fullbright la prestigiosul Massachusetts Institute of Technology (MIT). Un fotomodel i-a luat minţile şi l-a introdus în showbiz.
Hedy Lamarr
Una dintre frumuseţile din toate timpurile ale cinema-ului a fost ţinută departe de marele ecran de un soţ gelos, prin urmare actriţa şi-a petrecut vremea în departamentul de tehnică de la compania lui. Expertă în matematică şi ajunsă în SUA pentru a scăpa de răspândirea nazismului în Europa, actriţa a inventat o formă nedetectabilă de comunicare bazată pe principiul frecvenţei oscilante, pentru care a primit şi un patent. Valoarea descoperirii ei a fost înţeleasă de-abia în anii '60, iar companiile de telefonie încă folosesc tehnologii bazate pe acest principiu.
Charlie Korsmo
Este puştiul din Hook, succesul lui Steven Spielberg cu Robin Williams. După ce a absolvit fizica la MIT, Kosmo a ajuns la facultatea de drept de la Yale, pe care a terminat-o cu rezultate excelente. Profesor universitar, i-a fost oferit apoi un post în administraţia preşedintelui Barack Obama. În imagine, Korsmo în copilărie, alături de Dustin Hoffman în Hook.
James Woods
De la Once Upon a Time in America la On Any Given Sunday,James Woods se poate lăuda cu prezenţe într-o mulţime defilme cunoscute. Şi el a fost la MIT, unde s-a luptat cu Ştiinţele Politice. Din păcate nu a absolvit niciodată, fiind convins de Tim Affleck, tatăl lui Ben Affleck, pe atunci implicat în administrarea unui teatru local, să investească timp în actorie.
Peter Weller
Cei mai mulţi ni-l amintim dinRoboCopfilm programat pentru un remake în următorii ani. După continuările succesului de casă al lui Paul Verhoeven, Peter Weller a ieşit din atenţia directorilor de casting şi a studiat istorie în Florenţa. În curând îşi termină doctoratul în istoria artei, specializarea sa fiind Renaşterea italiană.
Ken Jeong
Ar fi putut să salveze vieţi, dar a ajuns să ţâşnească gol puşcă dintr-un portbagaj în Marea mahmureală. Actorul de origine sud-coreeană a studiat patru ani la o facultate de prestigiu (Duke) şi a trecut apoi la facultatea de medicină. În timpul rezidenţiatului în medicină internă şi-a descoperit pasiunea pentru cinema, iar cel mai recent efect a fost prezenţa în două dintre cele mai de succes comedii din toate timpurile.
Kris Kristofferson
Partenerul lui Blade în trilogia cuWesley Snipes a avut o viaţă cu decizii cel puţin ciudate. Atlet excelent, Kristofferson îşi dubla îndemânarea pe pista de atletism cu cea lingvistică: a obţinut o bursă la Oxford, unde a bifat mai multe diplome de excelenţă şi s-a oprit înainte de obţinerea doctoratului. I s-a oferit un post de profesor la academia militară West Point, dar a preferat să studieze din nou: de această dată la şcoala de piloţi a armatei SUA.



Aventuri în spaţiu: 10 filme tari



   Luni, 30 aprilie, Cinemagia va lansa cel mai nou trailer Prometheus, surprinzător şi cutremurător, care va dezvălui - printre altele - şi cum arată creaturile cu care echipa de pe nava Prometheus are de-a face.
Filmul, cu lansarea în România pe 8 iunie, ne-a inspirat să rememorăm cele mai frumoase aventuri care s-au întâmplat, de-a lungul timpului, în spaţiu.
Inspirat din "Furtuna" lui Shakespeare, Forbidden Planet impresionează prin scenografie şi prin efectele speciale. Un grup de călători prin spaţiu ajung la o planetă condusă de expatul Pidgeon, care a construit un regat pentru sine şi pentru fiica lui. Alături de ei se află obedientul robot Robby.
Deodată, bunul Pidgeon înnebuneşte în căutarea maşinii care să potenţeze mintea umană, dar şi datorită geloziei pe care o simte când fiica lui descoperă iubirea şi primul sărut.
98% cronici pozitive pe rottentomatoes.com
97% pe rottentomatoes.com
Întunecat, sumbru, dar până la urmă mult mai captivant decât A New Hope, The Empire Strikes Back, cel de-al doilea film din trilogia lui George Lucas, sfidează toate aşteptările, ducând seria şi mai departe: Luke Skywalker (Mark Hamill), eroul încă neiniţiat în primul film, este acum un războinic spaţial încercat, iar Han Solo (Harrison Ford) şi prinţesa Leia (Carrie Fisher) sunt la rândul lor mai experimentaţi în lupta cu maleficul Imperiu, de partea căruia unelteşte acelaşi Darth Vader (jucat de către David Prowse, dar cu vocea lui James Earl Jones). Din fericire, "Forţa" este în continuare alături de protagonişti, fiind personificată de spectrul lui Ben Kenobi (Alec Guinness), mentorul lui Luke.
În luptă cu forţele Imperiului, Luke ajunge mai întâi pe planeta Hoth, apoi pe Dagobah, unde face cunoştinţă cu înţeleptul Yoda (vocea lui Frank Oz), a cărui înţelepciune atotcuprinzătoare devine crucială pentru reuşita eroului de-a lungul seriei. Înainte de punctul culminant, care precede un final deschis, apare Lando Calrissian (Billy Dee Williams), cel care pare să deţină un secret decisiv atât pentru Luke cât şi pentru Darth Vader. Pentru mulţi cinefili, acesta pare să fie cel mai bun film din seria Star Wars, iar pleiada de efecte speciale nu a trecut neobservată, după cum arată rezultatele de box-office.
Apollo 13 (1995)
97%
Filmul reconstituie dramatica misiune spaţială Apollo 13. În regia lui Ron Howard şi cu o distribuţie excelentă,Apollo 13:To the Edge and Back e inspirat din incidentul real, în care cei trei astronauţi au fost în pericol pe orbită, iar NASA a făcut eforturi disperate pentru a-i aduce în viaţă înapoi pe Pământ.
Filmul conţine imagini de arhivă şi relatări ale protagoniştilor reali, Jim Lovell, Fred Haise şi Jack Swigert, alături de comentarii ale familiilor şi a oficialilor NASA. Tensiunea e la cote înalte - de la momentul exploziei de la bord şi până la final - sub semnul mesajului de rău augur al astronautului către bază "Houston: We've Got a Problem". Efectele speciale sunt unul din punctele tari ale filmului.
Star Trek (2009)
95% cronici pozitive pe rottentomatoes.com
Star Trek readuce pe ecrane celebrul serial, cu aceiaşi protagonişti, acelaşi umor, aceeaşi acţiune şi aceleaşi efecte vizuale, care au surprins plăcut atât pe fanii consacraţi cât şi pe viitorii fani. J.J. Abrams, regizorul şi autorul Mission:Impossible III, reia seria SF semnată de Gene Roddenberry cu un lungmetraj care cuprinde întregul univers Star Trek, plus câteva elemente noi.
Zachary Quinto, starul din Heroes, apare în rolul locotententului Federaţiei, care alături de Spock şi de echipajul navei USS Enterprise (în rolul membrilor echipajului apar Anton Yelchin, Zoe Saldana, Simon Pegg) luptă cu forţele răului, printre care antagonistul Nero (Eric Bana). În alte roluri apar John Cho, Chris Pine şi Karl Urban ( căpitanul Kirk şi Leonard "Bones" McCoy).
94% cronici pozitive pe rottentomatoes.com
Un început fascinant şi ambiţios al seriei Star Warsfilmul lui George Lucas a făcut din science fiction subiect de blockbuster şi astfel a schimbat definitiv percepţia publicului asupra genului. Într-o galaxie îndepărtată, acum mult timp, tânărul Luke Skywalker strânge un echipaj colorat, printre care aventurierul Han Solo şi doi androizi - C3PO şi R2D2 - pentru a o salva pe prinţesa Leia, conducătoarea rebelă a unei planete ameninţate de către maleficul Imperiul condus de Darth Vader.
Serenity (2005)
Dialogul spumos şi gafele personajelor fac din amestecul de western, telenovelă şi SF un spectacol plăcut şi plin de aventură, cu 82% cronici pozitive: o mână de aventurieri, aflaţi pe fugă în spaţiu, se află într-o belea mai mare decât îşi imaginau: e secolul XXVI, iar galaxia a fost colonizată de către o forţă numită Alianţa, a cărei dominaţie e atacată de forţele rebele ale Independenţilor. Alte pericole vin din partea naţiunii Reaver, a cărei înclinaţii canibale o ţine departe de restul locuitorilor galaxiei.
Căpitanul Malcolm Reynolds (Nathan Fillion), care a luptat în război de partea rebelilor, e comandantul naveiSerenity, din al cărei echipaj fac parte Zoe (Gina Torres), Wash (Alan Tudyk), Kaylee (Jewel Staite) şi Jayne (Adam Baldwin). Echipajul navei Serenity duc o viaţă de proscrişi, acceptând orice activitate li se oferă, de la cele mai cinstite precum transportul călătorilor la cele la limita legii.
79% cronici pozitive pe rottentomatoes.com
Deşi nu a atins popularitatea predecesorilor din cadrul seriei, Return of the Jedi rămâne un SF captivant, şi oferă sfârşitul de care avea nevoie trilogia Star Wars. Han Solo (Harrison Ford) scapă viu şi nevătămat din cutia de carbonit în care fusese închis în The Empire Strikes Back, dar rămâne prizonier alături de prinţesa Leia (Carrie Fisher) şi de Luke Skywalker (Mark Hamill).
Însă, cu ajutorul carismaticului Lando Calrissian (Billy Dee Williams), cei trei reuşesc să evadeze, pentru a îl învinge pe Darth Vader şi pe Împărat (Ian McDiarmid), acum la comanda puternicii Stele a Morţii. Între timp, pe satelitul Endor, eroii aduc în ajutorul lor pe îmblănitele creaturi Ewok, în lupta lor contra Imperiului.
Sunshine (2007)
Danny Boyle atinge subiectul SF, şi combină două elemente clasice ale genului: efectele vizuale care iau ochii şi acţiunea bine gândită: ce s-ar întâmpla cu omenirea dacă Soarele s-ar stinge dintr-o dată? Sub premisa stingerii Soarelui, şi odată cu ea a viitorului omenirii, opt astronauţi trebuie să îl reaprindă cu ajutorul unui dispozitiv nuclear conceput pentru asta. Misiunea e ultima şansă pentru viaţa pe Pământ.
Atunci când comunicaţiile se întrerup, misiunea pare să fie compromisă, iar echipajul trebuie să lupte pentru a rămâne în viaţă şi cu mintea întreagă. Regizorul Danny Boyle, scenaristul Alex Garland şi producătorul Andrew Macdonald se alătură actorilor Rose Byrne, Chris Evans, Cillian Murphy şi Michelle Yeoh.
75% cronici pozitive pe rottentomatoes.com
Barbarella (1968)
74% cronici pozitive
Cu un ritm lent şi cu un aer ieftin, Barbarella reuşeşte totuşi să aibă umor şi efecte vizuale surprinzătoare, însă piesa de rezistenţă a filmului este sex-appeal-ul lui Jane Fonda. O voluptuoasă femeie-agent secret din spaţiu călătoreşte pe altă galaxie în căutarea unui anume inventator: ea este Barbarella (Jane Fonda), una din agenţii guvernului global al secolului XLI.
Obiectivul ei este omul de ştiinţă Durand Durand, a cărui rază pozitronică ar putea aduce sfârşitul omenirii. Echipată cu un inventar care ţine atât de universul Star Trek cât şi de fetele Bond, călătorind într-o navă spaţială psihedelică, Barbarella călătoreşte către sistemul solar Tau Seti unde aterizează forţat, pentru a se recupera mai târziu în momente de sex interstelar.
Unul dintre cele mai influente filme SF - şi în acelaşi timp unul dintre cele mai constroversate - filmul lui Stanley Kubrick din 1968 este o meditaţie delicată şi plină de poezie asupra inocenţei - dar şi a nebuniei - omenirii.
Iubitorii filmelor de aventură nu vor fi pe deplin satisfăcuţi de această producţie la care primele 23 minute sunt fără dialog, iar ultimele 22 minute tot fara replici.
Acţiunea se petrece în 2001, la doi ani după ce omenirea a descoperit al doilea monolit de pe lună. Omul de ştiinţă Dr.Heywood Floyd (William Sylvester) călătoreşte pe lună în încercarea de a descoperi apartenenţa şi secretele blocului de monolit. La atingerea solului lunar, Floyd este oprit de un sunet ciudat, emis de un obiect. Acţiunea sare brusc înapoi, când nava Discovery condusă de Dave Bowman (Keir Dullea) şi Frank Poole (Garry Lokwood), secondaţi de computerul de bord, HAL-9000, au pornit în misiune lunară, pentru a descoperi ce forţe extraterestre ne supravegheză. Floyd descoperă povestea celor doi astronauţi şi a computerului ce devenise mult prea uman şi încercase să-i ucidă pe astronauţi. Secretul succesului filmului constă şi în unghiul de abordare al poveştii, problema evoluţiei tehnologiei fiind tratată ca irelevantă în propoziţie şi servind numai ca un vehicul literar în povestirea despre evoluţia minţii umane. 
96% cronici pozitive pe rottentomatoes.com


Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama