Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 aprilie 2012

10 staruri care au lucrat ca stripperi

   Channing Tatum şi-a recreat în Magic Mike anii în care a lucrat ca stripper, iar alături de el, în distribuţia filmului, se vor afla şi Matthew McConaugheyMatt Bomer şi Alex Pettyfer. Trailer-ul, lansat săptămâna trecută, a stârnit cu siguranţă imaginaţia publicului feminin, însă Tatum nu este singurul care a apelat la mişcări provocatoare şi senzuale la început de carieră. De la Brad Pitt la Lady Gaga, vezi ce staruri şi-au mai oferit serviciile ca stripperi.




Arătos, înalt şi atletic, tânărul Tatum a făcut probabil furori printre reprezentantele sexului frumos în anii studenţiei. A renunţat însă la studiile începute la facultatea din Glenville, West Virginia, pentru a deveni stripper, iar acesta este numai una dintre slujbele mai puţin obişnuite pe care le-a avut până să-şi descopere pasiunea pentru actorie.
Aceste experienţe, spune el, însumate cu lucrul ca dansator profesionist şi fotomodel, l-au ajutat însă să-şi descopere pasiunile (arta, scrisul, actoria) şi să călătorească în toată lumea. „Nu oricine are această şansă”, a ţinut el să spună.
Şi actriţa din The Mask of Zorro şi Traffic se pare că a dansat o vreme într-un club de striptease, pe când era adolescentă. A recunoscut acest lucru într-un interviu mai vechi, în care a mărturisit şi că avea nevoie atunci rapid de o sumă mare de bani pentru o operaţie estetică la nas.
Îndrăgostită de dans, dar mai ales de actorie, tânăra Catherine îşi dorea înfăţişarea perfectă pentru a deveni un star.
Scenarista răsplătită cu unpremiu Oscar pentru povestea din Juno a rezervat un an întreg lumii spectaculoase a dansului seducător şi incitant. A făcut acest lucru, a explicat ea, pentru că la acea vreme jobul său anost de secretară o făcea să se simtă subapreciată.
Totul a pornit de la o competiţie de striptease pentru amatori… Blogul pe care şi-a împărtăşit experienţele s-a transformat apoi într-o carte, Candy Girl: A Year in the Life on an Unlikely Stripper, iar cartea a atras atenţia unor producători care i-au oferit ulterior şansa de a lucra la un film.
Înainte ca rolul de cowboy care face autostopul din Thelma & Louise (1991) să-l aducă în atenţia Hollywood-ului, Brad oferea colegelor de facultate, cu ocazia zilelor lor de naştere, momente a la Chippendales, ca membru al unui grup de stripperi numit Dancing Bares.
„Când una dintre colegele noastre împlinea 21 de ani, dansatorii din The Dancing Bares o puneau pe un scaun, apoi apăreau goi-puşcă, doar cu nişte feţe de pernă pe cap, şi executau un dans special pentru ea”, a explicat un fost component al grupului, Thomas Whelihan. O imagine care pune la încercare imaginaţia multor fane ale actorului!
Fotomodel, sex-simbol, actriţă şi personalitate TV, Anna Nicole Smith şi-a început cariera într-un club de striptease la 24 de ani, când avea deja la activ un divorţ şi un copil din căsnicia încheiată la doar 17 ani. Dansul i-a deschis porţile unei cariere artistice, pe care a început să şi-o clădească din banii câştigaţi la bară, investind în cursuri de modelling şi de canto.
A devenit cunoscută datorită apariţiei în revista Playboy, în 1991, ce i-a adus multe contracte substanţiale ca fotomodel. În acelaşi an, l-a cunoscut pe octogenarul magnat al petrolului, J. Howard Marshall, cu care s-a şi căsătorit. Moartea acestuia s-a tradus prin unul dintre cele mai faimoase şi mai lungi procese pentru moştenire din istorie (Anna pretindea jumătate din proprietatea în valoare de 1,6 miliarde a lui Marshall). Ea a murit însă în 2007, la 39 de ani, în urma unei supradoze de medicamente, înainte ca procesul să fie în totalitate clarificat şi încheiat.
Renee Zellweger
Spre deosebire de celelalte staruri din această listă, protagonista lui The Bridget Jones Diary susţine că nu a renunţat la haine în timpul slujbei avute în clubul de striptease din Austin, Texas. Actriţa, care servea cocteiluri clienţilor clubului, a ţinut să menţioneze după ce a găsit drumul spre celebritate: “Era un club mai select, în care ospătăriţele rămâneau îmbrăcate”.
Ţinând cont cât de sportivă a fost Renee în liceu – a jucat baschet, fotbal, baseball, a fost majoretă şi gimnastă, cu siguranţă ar fi făcut faţă cu brio contorsionărilor şi mişcărilor lascive de la bară…
Fosta soţie a lui Marilyn Manson şi-a dorit în copilărie să devină balerină sau costumieră, însă multiple alte pasiuni – precum cea legată de epoca de aur a Hollywood-ul (1920-1960) şi cea referitoare la teatrul de varietăţi – au condus-o pe americanca cu pseudonim original pe scenele cluburilor de striptease, executând numele condimentate din plin cu accesorii (peruci, jartiere, mănuşi şi altele) pentru a oferi un spectacol cum nu se poate mai captivant.
A strălucit pe scenă, dar n-a dat încă lovitura ca interpretă şi în faţa camerelor de filmat. Are la activ doar câteva apariţii în seriale sau scurt-metraje, dintre care cel mai cunoscut este The Death of Salvator Dali.
Aventura lui Javier Bardem în lumea fără prejudecăţi a dansului „pe dezbrăcate” nu este tocmai una plăcută pentru starul lui No Country for Old Men. După ce, într-o seară, a încercat în glumă un număr de striptease pentru câţiva prieteni de pahar, actorul a fost angajat de un agent care lucra în domeniu să repete spectacolul în ziua următoare. „A fost îngrozitor”, a declarat el. „Am dansat pe You Can Leave Your Hat On şi le-am avut ca susţinătoare pe mama şi pe sora mea”.
Experienţa nu l-a convins aşadar pe Bardem să facă din asta o carieră, el preferând ulterior interpretări mai serioase în faţa camerelor de filmat, ce i-au adus şi o popularitate mult mai extinsă.
Excentrica artistă devenită cunoscută în urma succesului single-urilor Poker Face şi Just Dance a început să danseze în cluburi încă de la 18 ani. „Numărul meu era unul destul de sălbatic. Purtam costume din piele neagră şi dansam pe muzica celor de la Black Sabbath, Guns N’ Roses şi Faith No More”, a declarat Gaga. „Nu prea îmi place să vorbesc despre acea perioadă. A inclus droguri, multe droguri puternice”, a adăugat ea.
O vei putea vedea din 25 mai în Man In Black III, în care va avea o scurtă apariţie, alături de o altă vedetă a scenei muzicale, Justin Bieber. Ţinând cont de neobişnuitele costumaţii în care obişnuieşte să-şi facă apariţia pe scenă, probabil că artista s-a simţit cât se poate de confortabil în pielea extraterestrei pe care o interpretează în film...
Una din frumuseţile care au devenit faimoase arătându-şi nurii în Baywach, Carmen Electra, pe numele său adevărat Tara Leigh Patrick, obişnuia să „electrizeze” înainte publicul masculin în cluburile de striptease, ocupaţie pe care a transformat-o ulterior în afacere, creându-şi propria linie de accesorii necesare dansului la bară şi o serie de cursuri video de Aerobic Striptease.

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama