Translate

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 aprilie 2012

Zodiacul karmic - află ce lecţie trebuie să înveţi în această viaţă

    Te-ai gândit vreodată că te-ai născut intr-o anumită zodie tocmai ca să deprinzi o lecţie karmica? Că vieţile trecute îţi scriu destinul? Asta susţine zodiacul karmic: că am venit pe lume sub semnul unei anumite zodii pentru a învăţa să ne asumăm caracteristicile ei în raport cu experientele trecute. Află de mai jos care este lecţia karmica pe care ar trebui s-o asimilezi în existenţa actuală.
Care e lecţia pe care fiecare zodie trebuie să o înveţe?

Berbec

Într-o viaţă trecută, ai fost o curajoasă care a trăit cu intensitate, aşa încât şi acum eşti plină de energie şi în stare să lupţi oricât pentru scopul tău sau al altora atunci când ai o motivaţie puternică. Ai multă forţă fizica, dar trebuie să înveţi s-o canalizezi în direcţia potrivită – în sport, munca sau orice altă activitate care îţi solicita corpul.

Taur

Ai fost preocupată de bani şi acumularea de valori materiale, de care te-ai ataşat uneori nepermis de mult. Este posibil chiar să fi avut o existenţă care s-a rezumat la satisfacerea nevoilor primare: mâncare, somn, sex şi transformarea bucuriei de a deţine obiecte şi oameni în avariţie şi posesivitate. Lecţia ta este să înveţi să oferi, să dăruieşti, să te detaşezi de material şi să preţuieşti talentele cu care ai fost înzestrată.

Gemeni

Vieţile tale anterioare te-au determinat să fii o persoană avidă de cunoaştere, fascinată de o paleta largă de domenii de interes şi foarte capabilă să asimileze informaţii. ţi-a lipsit însă o poartă de comunicare, astfel că misiunea ta este să găseşti o cale de a le împărtăşi celorlalţi învăţăturile acumulate.

Rac

Ai o karma emoţională foarte pronunţată şi axată pe legătură cu familia. Pentru că, în vieţile trecute, ai cunoscut iubirea, dar nu ai putut s-o foloseşti intr-un mod constructiv, în această existenţă, cei dragi au urcat pe primul loc, iar asta este şi lecţia ta: de a iubi şi a ocroti. Uneori, ai tendinţa de a-i face dependenţi de tine pe cei pe care îi iubeşti, de teamă că i-ai putea pierde.
Descoperă restul zodiilor în Femeia.ro


Sursa: REALITATEA.NET

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama