Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Capteaza traficul pe blogul tau


Pentru a face bani cu afacerea ta online, aspect care nu se va intimpla peste noapte, va fi nevoie sa depui efort, timp, pentru a lucra cu anumite strategii in vederea atragerii unui numar cit mai mare de vizite pe blogul tau. Acesta este punctul unde cei mai multi care doresc sa cistige bani online se impotmolesc, devin confuzi si nu gasesc solutia pentru a atrage trafic consistent.
Traficul este cea mai mare provocare, acest aspect nu poate fi ignorat, este motorul tuturor site-urilor. Cu alte cuvinte, traficul este campul de lupta unde vei invinge sau vei pierde daca nu vei aplica corect toate strategiile si metodele, pentru a genera un flux din ce in ce mai mare de  trafic catre blogul tau.
Fara trafic, chiar daca ai realizat un blog cu un design atragator, ai postat articole interesante, ai oferte si promotii bune, nimeni nu le va cumpara, pentru ca nimeni nu le vede.
Trebuie sa stii ca exista o multime de metode pentru a genera trafic catre blogul tau absolut gratuite. Eu recomand cu incredere aceste tehnici gratuite, ele sint benefice si nu te obliga sa faci eforturi financiare, la inceputul afacerii tale.
A face bani pe internet necesita sa faci vinzari si ai nevoie de clienti pentru produsele tale. Deci ai nevoie de o imagine online buna, pentru a obtine reputatie, incredere, in scopul de a capta atentia oamenilor catre produsele, serviciile tale, de a genera trafic orientat.
Important este sa stii unde sa mergi si ce poti face pentru a genera trafic, pentru ca odata invatate tehnicile, lupta este pe jumatate cistigata.

Sursa nr.1 de trafic este obtinerea listei de mail, este sursa principala de trafic.
Se poate realiza prin inserarea pe blogul tau de popup-uri, light boxes.
Daca pe blogul tau nu ai anumite modalitati de a capta adrese de mail, traficul va trece si tu nu-l vei simti. Degeaba te vei uita pe statistici si vei observa ca ai avut 500 vizitatori, 1000 vizitatori, daca nu ai reusit sa le captezi adresele de mail nu ai realizat nimic.
Obtine cit mai mult trafic prin punerea la dispozitie a cit mai multor posibilitati de captare a adreselor de mail si in acest mod vei stringe cit mai multi abonati.
Sigur acesti vizitatori nu-ti va lasa adresa de mail gratuit, va trebui in totdeauna sa ai ceva pregatit(un raport, un curs gratuit, ebook), sa oferi ceva special, cit mai senzational, pe care tu sa-l oferi pentru ca ei sa se aboneze la tine.
Adresele de mail se mai pot capta si prin realizarea de squeeze pagessau landing pages. Aceste pagini sint scrisori de prezentare, unde tu spui vizitatorului ca poate obtine un bonus din partea ta in schimbul adresei de mail.

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama