Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Ce este un blog de nisa?


Blogul de nisa este acel blog(site) unde exista o cerere cit mai mare pe piata  si oferta cit mai mica. Un blog pe care poti sa il duci cit mai usor in top si de unde sa scoti cit mai mult profit.
Pentru alegerea unei afaceri online, in primul rind trebuie sa studiezi piata, indiferent ca este vorba de un blog(site) ce cistiga bani din vinzarea de reclame, produse sau unul pe care promovezi alte produse.
Multa lume iti va spune sa eviti domeniile unde sint multi competitori, deoarece este foarte greu sa ajungi in top si la drept vorbind acestia au pe jumatate dreptate. Spun asta pentru ca obiectivul tau nu trebuie sa fie acela de a domina toata competitia.
Este extrem de greu de realizat, acest aspect  necesita  sa ai un sac de bani de dat pe publicitate.
Deci tot ce trebuie sa cauti tu este o sub-nisa din acel domeniu. Ceva care beneficiaza de un trafic decent si nu are o gramada de competitori.
Eu consider ca este o greseala sa gasesti un produs pe care vrei sa-l promovezi sau domeniu, in care vrei sa-ti incepi afacerea si apoi sa faci o cautare pentru cuvintele cheie din acel domeniu, pentru a afla care este competitia( keyword research).
Normal si corect este sa cauti domeniul potrivit facind acel keyword research si apoi faci produsul sau incepi construirea blogului.
Foarte multi rateaza alegerea nisei potrivite si isi pierd timpul pe nise care nu au nicio valoare pe piata.
Sfatul meu este sa-ti dedici citeva ore pentru a cauta domeniul potrivit si in acest mod vei face diferenta dintre profit si pierdere.
Descopera ce vor oamenii si ofera-le produsele pe care le doresc!

                          Cum sa-ti alegi nisa?

Acesta este capitolul cel mai important, cind vine vorbim de cum sa faci bani online si unde in procent de 90% oamenii esueaza in dorinta de a atinge succesul pe internet.
Oamenii uita aproape complect de aceasta parte in goana lor de a-si incepe propria afacere si realizeaza dupa lungi cautari ca nu au reusit sa faca bani si apoi renunta.
Creaza-ti avantajul fata de cei 90% care nu vor reusi, nu cade in aceasta capcana, alege cu grija nisa ta. Este cheia de baza a unui start bun spre realizarea ta financiara.
Deci alege un topic sau o nisa de care esti interesat. Poti alege un domeniu mai larg, de exemplu: filme sau un domeniu mai restrind, de exemplu : filme de actiune.
In continuare va urma sa faci un research, sa-ti creezi propriul blog si sa adaugi articole in legatura cu acel topic.
Cauta si gaseste cele mai bune sub-categorii din nisa ta sau toate produsele si serviciile legate de topicul tau.
Restringe domeniul, pentru a gasi o micro-nisa din topicul ales de tine. Trebuie sa gasesti o micro-nisa care este destul de mica incit sa o domini, dar are mult potential si poate atrage destui cumparatori sau vizitatori pe blogul tau.
Pe scurt, e chiar simplu. Necesita numai doi pasi :

1.   Gaseste o micro-nisa
2.   Asigura-te ca este profitabila

Dupa ce ai ales piata pe care vrei sa te lansezi, asigura-te de doua aspecte :
     
1.Exista clienti care cumpara produse sau servicii din micro-nisa             
2.Nisa abordata este destul de mica incit sa o poti domina 

Daca vrei sa creezi un blog pe care o sa vinzi sau promovezi un produs pe o nisa anume, avind clienti care cauta produsul respectiv online dar il cumpara offline nu o sa fie deloc bine pentru tine. Tu ai nevoie de oameni care cauta si cumpara acel produs online.
Tag-uri: Blogul de nisa, keyword research, Cum sa-ti alegi nisa?, Gaseste o micro-nisa, 

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama