Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Promovarea eficienta pentru videoclipuri virale


În acest articol iti voi explica cum trebuie promovate videoclipurile tale, pentru ca sa-si atinga tinta si sa te ajute in procesul tau catre succes.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa incarci videoclipul de pe contul tau de youtube si sa-l postezi ca video raspuns la un alt videoclip de pe nisa ta, care este deja popular si are multe vizionari.
Imediat dupa acesta, postezi videoclipul pe blogul tau si apoi trimiti trafic catre acel blog, prin facebook, twitter, digg, lista de e-mail, postari pe forumuri.
Foarte important este ca toate acestea sa se intimple imediat ce ai uploaded videoclipul youtube, pentru ca tu vrei ca toate acestea sa se realizeze masiv. Inainte de a incarca videoclipul trebuie sa ai pregatit articolul pentru blogul tau si nu posta articolul inainte sa fie gata videoclipul sau la mult timp dupa ce ai incarcat video. Trebuie sa fie ceva exploziv, sa se intimple in acelasi timp. Cind ai postat videoclipul pe blog, RSS anunta spiders lui google sa vina sa indexeze pagina iar pe acea pagina trebuie sa existe videoclipul tau.
Pentru facebook de asemenea trebuie sa ai pregatit textul din postare, iar ceea ce este important acum, este ca folosind plugin open graphpoti trimite mediul youtube pe facebook printr-un simplu like. Acest lucru va contribui enorm la urcarea in rezultate in motorul de cautare youtube dar si google, pentru ca google va observa cîte vizionari are videoclipul tau in youtube intru-un timp asa de scurt si va considera ca este ceva viral si va urca acel video.
Google va tine cont de ceia ce se intimpla la inceput cu acel video, este foarte important sa-i dai un push, sa-l ajuti sa urce cit mai mult in rezultate. Asa vei proceda cu fiecare videoclip creat de tine si ele vor urca cit mai sus, atit in rezultatele youtube cit si in google.
In continuare trebuie sa ai pregatite mesajele pentru twitter si pentru site-uri social-media, de asemenea sa ai link-ul  videoclipului de pe blog si sa-l postezi imediat pe agregatoare.

Productia de videoclipuri virale
Aceste videoclipuri trebuie sa le creezi cit mai simplu, pentru a reusi sa construiesti cit mai multe.
Videoclipurile pot fi slide show sau webcam video si sa nu depaseasca mai mult de 3 minute.
Creaza astfel de videoclipuri (minim100), cite unul pe zi timp de 3 luni si dupa acest timp nu mai ai nimic de facut. O sa beneficiezi de un venit pasiv, pentru ca acel trafic de pe google si youtube, iti va aduce in mod constant si multi ani de aici inainte un trafic foarte calificat, foarte mare. Este suficient sa ai propriul tau produs pe care sa-l vinzi, iar acest produs se va vinde, deoarece tot acest trafic va fi un trafic viral. Videoclipurile tale îi vor ajuta pe clienti, aceste videoclipuri te va ajuta si pe tine sa te pozitionezi ca expert pe nisa ta, videoclipuri care îi va trimite pe clientii tai spre blogul tau, unde vor gasi produse care sa-i ajuta si pe care vor dori sa le cumpere.
Aceasta este diferenta care iti va consolida pozitia ta de succes, diferenta între acele videoclipuri despre cum sa ne tundem catelul si acele videoclipuri create profesinal, direct pe nisa ta.
Tag-uri: Productia de videoclipuri virale, videoclipuri virale, google ,  youtube

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama