Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Metoda de trafic pentru blogul tau


Pentru succesul tau!! http://www.superblogger.ro/dap/a/?a=20
Super Blogger

Prezenta ta online este reprezentata de blogul tau, de articolele postate de tine si este amprenta pe care tu o propagi, in scopul de a aduce trafic, pentru a-ti expune si vinde produsele tale.
Scrierea de articole pe blog este foarte importanta, articolele tale iti va aduce foarte mult trafic, de asemenea iti va optimiza blogul. Concentreaza-ti eforturile si scrie articole in asa fel in cit sa furnizezi valoare vizitatorului tau pentru cuvintele cheie pe care le utilizeaza, iar in momnetul in care a ajuns la articolul tau sa spuna  ’’da acest articol  mi-a furnizat informatiile de care aveam nevoie’’. Un articol bun, de valoare, pentru vizitator are un impact major si il va  determinant sa-ti lasa adresa de mail, iar daca pe blogul tau ai posibilitati de captare a adreselor de mail, lucrurile vor merge foarte bine, vei incepe sa primesti trafic  foarte bun. Vei primi practic trafic din Google si vei primi trafic pentru foarte multe cuvinte cheie.
La inceput lucrul pe care trebuie sa-l faci este ca fiecare articol sa-l postezi in cit mai multe agregatoare de articole. Pur si simplu cauta lista 10 agregatoare si vei gasi o multime de surse, unde vei inscrie link-ul fiecarui articol. In acest fel blogul tau si inclusiv articolele tale vor obtine mai multa reputatie si vor urca mai usor in motorul de cautare Google. Acest aspect trebuie sa-l faci in mod regulat, este cel mai important pentru a-ti crea pulsul de a urca cit mai repede in Google.
Trebuie sa te dedici foarte mult in momentul in care ai pornit pe o nisa. Iar daca ti-ai ales topicul acorda foarte mult timp realizarii de articole cit mai bune, inscrierea lor in cit mai multe agregatoare, studiaza piata unde se afla topicul tau, studiaza concurenta, pentru ca in timp sa devii expert si in acest mod vei avea un trafic calificat, constant si garantat.

Super Blogger
Tag-uri: Super Blogger, bani pe net, trafic pe net, lista 10 agregatoare si vei gasi o multime de surse

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama