Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Importanta design-ului pe blogul tau


Blogurile au crescut foarte mult in popularitate. Multi oameni au inceput sa creeze blogurile lor personale, sa-si exprime gindurile si sentimentele. Companiile  au inceput de asemeni sa se conecteze la internet, si-au construit propriile lor bloguri, de informare a consumatorilor, cu privire la ultimele noutati de produse si servicii.
Din aceasta cauza, blogurile sint, de asemenea, folosite ca mass-media de marketing pe internet.
Multi oameni petrec timpul citind bloguri. Oamenii citesc blogurile prietenilor, blogurile autorului lor preferat, blog-uri pe temele lor de interes si de pe bloguri de recenzii la produse.Cu o popularitate in crestere a blogging-ului, oamenii au inceput sa se bazeze din ce in ce mai mult pe bloguri pentru a beneficia de cele mai recente informatii.
Este adevarat ca sint persoane din mass-media care sint platite pentru a scrie recenzii bune despre un anumit produs, insa scriitorii de pe bloguri sint mai populari pentru ca isi exprima si impartasesc experientele lor reale privind produsele si serviciile de la o companie.
Pentru ca sint multe persoane care se documenteaza de pe bloguri, acestea sint un mediu bun pentru promovarea produselor. Deci cu un trafic bun pe blogul tau aduce o crestere foarte buna a vinzarilor de produse.
Traficul pe blogul tau poate fi crescut prin aderarea la programe de afiliere, care vor lista pe blogul tau anumite categorii de produse. Poti de asemeni sa-ti aduci mai mult trafic blogului prin site-uri de publicitate, dar acest lucru te va costa ceva bani si nu este recomandabil daca esti la inceput si faci numai blogging.
Un scriitor care tocmai  si-a lansat blog-ul, isi va dori cit mai mult trafic pentru a avea beneficii din ce in ce mai mari de pe urma reclamelor implementate pe blogul sau, pentru ca exista agentii de publicitate care platesc de fiecare data cind o persoana da clic pe link-ul lor.
Cind ai observat ca traficul pe blogul tau este in crestere incearca sa iti pastrezi vizitatorii, creeaza-ti o legatura cu ei, asigura-te ca vor revenii pe blogul tau si recomanda mai departe prietenilor si colegilor tai.
Acest lucru se poate realiza avind un continut informativ bun, un design placut. Poti sa-ti dezvolti continutul blogului prin achizitionarea de articole de la scriitori de continut web pentru a avea articole cit mai bune.
Aspectul blog-ului si design-ul joaca un rol foarte important pentru traficul tau. Sint companii care ofera un blog gratuit si ofera sabloane pre-selectate, dar sint recomandate acele companii care permit personalizarea sabloanelor si daca utilizezi corect aceste facilitati iti pot aduce o crestere substantiala a traficului tau.
Iata citeva sfaturi pentru a face ca blogul tau sa iasa in evidenta din milioanele de blog-uri care au modele standard.

Personalizare banner

Banner-ul are de obicei modele mai generice, care sint comune pentru blog-uri.
Poti personaliza acest banner, poti sa-l editezi grafic, astfel incit acesta va include titlul blog-ului tau.
In acest caz poti crea propria grafica sau poti achizitiona grafica cu aspect professional online pentru o suma mai mica de 10$.

Personalizarea fotografiilor
Desigur postarea pe blogul tau a unor fotografii aduce un plus articolelor tale, dar particularizarea fotografiilor inainte de a fi postate va maximiza grafica paginilor si va oferi originalitate.

Adauga un favicon

Nu crezi ca pictogramele de pe bara de adrese URL sint cool ?
Multi oameni le folosesc favicon-uri pentru ca adauga un aspect profesional URL-ului. Acestea sint usor de realizat cu ajutorul unui software de editare foto sau grafica.
Cauta sabloane pentru blogul tau, machete, fundaluri, texturi de pe alte site-uri.

Există site-uri care ofera template-uri gratuite pentru blog-uri, machete, fundaluri, texturi. Poţi face uz de acestea, astfel  blog-ul tau va arata original,diferit de cele mai multe blog-uri găzduite de către furnizorul de servicii.

Includerea RSS

Aceasta este o modalitate de a informa oamenii cu privire la titlurile newsreaders  ale blog-ului tau. Tutorialele de pe fluxurile RSS sunt disponibile pe internet.

Audio ofera blog-ului tau  un plus de personalitate, pastrind mai aproape vizitatorii, determinindu-i sa revina.

Reclame

Dacă ti-ai creat un cont Google Ad-Sense, asigura-te că reclamele sunt amplasate convenabil, in asa fel incit nu vor  împiedica cursivitatea accesarii informaţiilor de pe  blog-ul tau.

Încercaţi să utilizaţi aceste sfaturi şi cu siguranţă va puteţi creşte şi menţine traficul pe blog.
Tag-uri: Adauga un favicon, Reclame,  Google Ad-Sense, creşte şi menţine traficul pe blog, fluxurile RSS, Includerea RSS, Personalizarea fotografiilor

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama