Translate

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 mai 2012

Obtine trafic nelimitat din Facebook


Traficul, cu aceast gand porneste fiecare zi in afacerea ta, aceasta este ideea care ne framinta pe toti, pentru a propulsa cit mai sus si a reusi sa vindem produsele noastre.
Poate ai incercat sa-ti ridici afacerea prin metode SEO, comunicate de presa, articole care le-ai introdus pe piata in nisa ta, poate chiar o campanie de reclama platita pay-perclick, cum ar fi Google AdWords.
Dar inca nu te-ai gindit sa captezi trafic si sa-ti dezvolti afacerea ta de marketing pe Facebook ?
Facebook sa dezvoltat extraordinar in ultima perioada si a devenit un fenomen inteligent in sfera internet marketing, care nu poate fi ignorat. Este cel mai mare site de retea sociala cu milioane de utilizatori activi. In prezent Facebook este cea mai mare platforma de retea social-media de pe planeta, cu peste 500 de milioane de utilizatori, din care peste 50% din ei sint activi zi de zi.
Marketingul este jocul numerelor, vinzarea in numar cit mai mare de produse si daca nu ve-i  lua in calcul acest aspect, concurenta te va lasa in urma.
Facebook a devenit atit de mare incit recent a depasit site-ul Google in ce priveste traficul.
Tu nu vrei o bucatica din aceasta minunata placinta ?
Facebook este o excelenta platforma de promovare, locul unde poti vinde produsele tale la foarte mule persoane. Este o modalitate foarte buna de a genera foarte multi vizitatori, ca un laser orientat catre afacerea ta.
Un alt motiv de a introduce pe piata, produsele tale prin facebook, este faptul ca exista foarte multe moduri diferite de utilizare pentru site-urile comerciale si de a transforma utilizatorii in numerar pentru tine.
Ai posibilitatati multiple, sa utilizati actualizarile tale de profil, cereri de prietenie, crearea de pagini pentru anumite grupuri de interes, evenimente, anunturi sociale, postari de imagini, clipuri video si multe altele.
In concluzie foloseste facebook pentru a-ti dezvolta afacerea si a fi in top.
Acum o sa-ti prezint un mod foarte eficient de a obtine trafic nelimitat din facebook. Daca intelegi si aplici aceasta metoda nu trebuie sa-ti mai faci niciodata griji daca o sa castigi sau nu bani pe internet.
Crezi ca ai face bani online daca ai obtine zilnic sute de vizitatori din facebook catre produsele tale ? Cu certitudine ai face bani !!
Da, usor de spus… dar cum facem asta ?
Plecind de la faptul ca lumea trebuie sa vorbeasca, sa comenteze pe facebook despre produsele tale, exista o unealta excelenta, un plaginFB PROMOTE ME, care te ajuta sa iti promovezi ofertele.
Efectele acestui plagin sint excelente. Dupa instalare vei observa cum lumea incepe sa vorbeasca despre produsele tale.
Uite citeva exemple :




 Acest plagin FB PROMOTE ME te ajuta mult mai mult, in momentul cind cineva da click pe buton tu obtii si adresa lui de mail, abonindu-l la lista ta din autoresponder.
Pe masura ce il folosesti cit mai des, iti creaza o baza de date de adrese de e-mail si obtii din ce in ce mai mult trafic.
Viziteaza si acest video testimonial  Revizuirea FB-mi Promovarea

Acceseaza link-ul http://www.fbpromoteme.ro/cum-functioneaza/ si aici poti citi parerile celor care il folosesc.
Incearca si tu acest plugin si sint sigur ca vei obtine rezultate excelente.
Daca acest plugin v-a convins, contactati-ma pe adresa de mailmenxro@yahoo.com.

Online shopping

242683_ Shop Steve's Blinds and Wallpaper - 25% to 85% off Retail.

Recipes

Churros 598041_250x250_Kids_Footwear_Jan_2013 598041_250x250_Denim_Jan_2013 Online Only - 30% Off New Arrivals. Enter Code JANUARYCA at Checkout! Churros 261270_Face mask 468x60 - Freeshipping 598041_250x250_2_Denim_Jan_2013 598041_336x280_Denim_Jan_2013

MusicFM

Radio ProFM

Michael Jackson ProFM Slagar Romania, Gen Dance FM 89.5 Music FM Bon Jovi Country new Alternative Black Classic Gold Reggae `80s `90s Love Sofa Rock Rhythm&Blues Latino Jazz Oldies ChillOut HOT 100% RO HOUSE Classic Rock Kids Hip Hop Gold Summer Ibiza
reclama